Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cason Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Monitorizare GPS / Securitate Personala
154368 lei
Brand
DW 418 MXV
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu ajutorul lui DW 418 MX este uşor de a urmări şi de a monitoriza transportul de mărfuri.

Funcţiie de bază ale lui DW 418 MX sunt comunicarea semnalelor de alarmă, date despre poziţie, date despre viteză, starea tehnică şi alte date către o bază de date a serverului.

Modulul serverului central generează alarme către staţiile de lucru centrale şi regionale şi furnizează o harta digitală detaliată pe care poate fi monitorizată unitatea.

Pe lângă poziţionarea geografică, numeroase rapoarte şi statistici sunt disponibile utilizatorului, asemeni unui jurnal de călătorie.

Acţiunea
Încărcată şi pornită, unitatea va trezi receptorul GPS care îi va determina poziţia dacă primeşte semnale de la un număr suficient de sateliţi GPS. În acelaşi timp, dispozitivul stabileşte o conexiune GPRS şi înregistrează şi trimite informaţiile detaliate ce au fost colectate.

Dacă dispozitivul detectează mişcare acesta va colecta poziţia şi datele despre viteză şi le va stoca în memoria nevolatilă. Dispozitivul poate stoca date timp de câteva săptămâni care sunt automat încărcate în server.

Pentru a optimiza urmărirea şi consumul de energie, un senzor de mişcare integrat detectează când unitatea nu se află în mişcare şi trece imediat în modul standby după o perioadă de timp specificată.

Sensibilitatea senzorului de mişcare poate de asemenea să fie ajustată. Consumul de energie în modul standby este extrem de redus, eliminând nevoia de a opri dispozitivul când nu este folosit.
Din Gura in Gura